Danske fysioterapeuter

Nu kan IT-afdelingen gå hjem til tiden

Hos Danske Fysioterapeuter, der er fag- og interesseforening for over 15.000 fysioterapeuter og fysioterapeutstuderende, stod man overfor at skulle udskifte alle medarbejdernes arbejdsstationer. Klargøring af en arbejdsstation fra bunden tog normalt omkring fire timer, da installationen foregik manuelt. Så der var tale om en ekstremt tidskrævende opgave – en opgave der ville betyde meget lange arbejdsdage for it-afdelingen. Derfor var man på udkig efter en smartere løsning til denne opgave.

“Med 120 arbejdsstationer og kun to it-medarbejdere var der reelt tale om en uoverskuelig opgave. Vi havde derfor en drøm om, at denne opgave kunne klares på en smartere måde. Men alle de løsninger, vi kiggede på, var enten meget avancerede eller tilpasset store virksomheder. Så da IT Attention, som vi tidligere har rigtig gode erfaringer med, fortalte, at de havde en løsning, der ikke alene passede til vores størrelse og behov, men også allerede var testet og i drift hos andre virksomheder, slog vi til og fik en enkel og brugervenlig løsning baseret på easyinstall,” fortæller Kim Sølvkjær, som er it-koordinator hos Danske Fysioterapeuter. “Når vi sætter en arbejdsstation op, er der en lang række punkter, vi skal igennem. Hvis man bliver afbrudt, risikerer man at glemme et eller flere af punkterne. Det betyder, at arbejdsstationerne ikke bliver ens, og det kan være et problem, både når vi senere skal supportere brugerne eller afløse hinanden i it-afdelingen”.

120 arbejdsstationer opsat ens og på rekordtid

IT Attention lavede standardopsætningen i samarbejde med os, sådan at vi fik alle vores ønsker med. Derefter rullede vi den nye installation ud på samtlige maskiner. “Det betyder ikke alene, at installationen kører automatisk, og vi ikke behøver bruge tid på at overvåge den hele tiden. Det betyder også, at alle maskinerne bliver ens. Og med ens menes ikke alene, at alle maskiner har samme styresystem og Office-pakken installeret. Nej, vi er helt oppe på serviceniveau ti, hvor der også bliver oprettet genvejstaster og ens layout til alle brugerne. Sikkerheden har IT Attention også tænkt ind, så alle maskiner får det samme høje sikkerhedsniveau. Resultatet er 120 fuldstændigt ens opsatte arbejdsstationer, der gør det lettere at supportere brugerne. I hele processen har IT Attention været yderst proaktive og hjælpsomme. De er desuden kommet med løsningsforslag til vores særlige ønsker, så hvad mere kan vi ønske os,” siger Kim Sølvkjær.

Fakta:

  • Opsætning af en arbejdsstation med EasyInstall-løsningen tager omkring 30 minutter mod tidligere fire timer. Med 120 arbejdsstationer betyder det en tidsbesparelse på ca. 420 timer.
  • Løsningen sikrer ensartet opsætning af alle maskiner.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud