CC Media ApS

Rådgivning var nøgleordet for os

Hos CC Media arbejder vi med små og mellemstore kunder i forhold til branding af deres virksomhed og deres produkter og har derfor utrolig mange tunge filer og andre vigtige dokumenter, der ikke må blive væk og skal gemmes sikkert. VI havde brug for rådgivning omkring den bedst mulige løsning i forhold til, at både være mobile og samtidig have et sikkert system, der er driftsikkert og gør det vi ikke får gjort hver dag. Taget Backup og opdateret vores systemer.

IT Attention var utrolig nærværende og havde en meget enkel og hurtig løsning til os i forhold til deres Desktop løsning, som vi prøvede af og fandt, at det løftede alle vores udfordringer i forhold til mobilitet og sikkerhed. Samtidig blev vores it setup også billigere, da det hele er hostet ved IT Attention. De lavede det hele i forhold til installation og opsætning og idag driver de hele vores platform og har vi nogle spørgsmål ringer vi bare til dem og så sidder der nogle søde mennesker i deres driftcenter og hjælper mig igennem udfordringerne.

Jeg kan på det varmeste anbefale IT Attention, som en sikker og pålidelig samarbejdspartner og vi er meget positive overfor den håndtering, samt rådgivning vi har modtaget i denne opstartsfase.

Camilla Bendixen

Ejer af CC Media – Branding med bevidsthed

Kontakt os for et uforpligtende tilbud