Internetsikkerhed

Løsninger der er fremtidssikret

Få mobilitet til din virksomhed

Mobilitet er vigtig for en moderne virksomhed, og den måde der arbejdes på i dag. Dette gælder både for de ansatte og for de gæster, der kommer i virksomheden.
Der er forskelle på hvad de ansatte og gæster skal have adgang til. For den ansatte skal forbindelsen ske automatisk, og give adgang til de nødvendige interne systemer. For gæsten skal adgangen være tidsbegrænset, ligesom der kun forventes adgang til internettet.

IT Attention tilbyder design og implementering af trådløse løsninger, der tilgodeser både fleksibilitet og sikkerhed med enkel administration og betjening.

Vi benytter os primært af en af markedets ledende producenter inden for trådløs kommunikation.
Ciscos trådløse produkter tilbyder en løsning med høj sikkerhed og nem administration. Løsningen består af en Cisco Wireless Controllere der styrer konfiguration og administration af de trådløse Access punkter.

Ved brug af en controller baseret løsning sikrer man at alle Access punkter ikke overstyrer hinandens signaler. Controlleren sørger også for at sende/modtage styrken kalibreres samt giver mulighed for at de trådløse klienter kan flyde imellem flere Access points uden at brugeren kan mærke det.

Vores løsning indeholder:

 • Opdelt gæste og firma netværk
 • Sikker opkobling til trådløst netværk gennem WPA2
 • Automatisk validering og opkobling af firmaets maskiner og mobile enheder
 • Automatisk opsætning af firmaets PC-arbejdspladser gennem politikker
 • Certifikat baseret validering af udstyr gennem Active Directory
 • Vedligeholdelsesfri installation
 • Enkel administration samt låsning af bortkomne enheder
 • Skalerbar løsning, fra ét Access punkt til mange hvor opkoblingen kan ”flyde” uden afbrydelse
 • Enkel håndtering af gæster via webside, eller udlevering af kode i receptionen

Vi anbefaler at der afholdes et møde inden tilbudsgivning, hvor vi har mulighed for at inspicere de lokaliteter hvor det trådløse netværk skal fungere.

Referencer

 • "Hos CC Media havde vi brug for, at få en Cloud løsning, hvor alle medarbejdere kunne arbejde sammen og samtidig tilgå deres skrivebord i hele landet. Vi havde samtidig stor fokus på persondataforordningen. IT Attention tog sig kærligt af os fra første færd og viste virkelig en god service og sammensatte en pakke for os, der faktisk gjorde det nemmere og billigere for os end de løsninger vi havde i forvejen." Læs mere .... Camilla Bendixen www.cc-media.dk
  5 / 5 stjerner
 • “IT Attention løftede en tung opgave af vores skuldre. Opsætning af vores 120 arbejdsstationer hos Danske Fysioterapeuter ville have taget urimelig lang tid for os. IT Attention automatiserede processen, så den forløb på rekordtid. Undervejs i hele forløbet har de været meget flinke og hjælpsomme, når vi havde særlige ønsker. IT Attention sørgede for, at vi sparede 400 arbejdstimer og en masse besvær, så der er virkelig tale om en succeshistorie”. Læs mere her... Kim Sølvkjær - IT Koordinator Danske Fysioterapeuter
  5 / 5 stjerner
 • “For mange kokke fordærver maden, siger man. Det samme gælder også for it-leverandører. Det syntes man i hvert tilfælde hos Biofos, der havde outsourcet dele af deres it-drift til forskellige leverandører. Derfor besluttede man sig for at finde én leverandør, der kunne håndtere hele driften af virksomhedens it.

  EU-udbud

  Biofos valgte derfor at lade opgaven gå i EU-udbud. “Ud af de mange kvalificerede tilbud vi modtog, valgte vi at gå videre med IT Attention, fordi de havde den bedste løsning i forhold til de krav og behov, vi havde. Naturligvis kiggede vi også på prisen, og her var IT Attentions tilbud også yderst konkurrencedygtigt,” siger Flemming Laursen.

  IT Attention kommer hver uge

  IT Attention overtog driften af Biofos it-infrastruktur og udvalgte systemer ved årsskiftet 2017-18. Outsourcing aftalen inkluderer drift, sikkerhed, monitorering og support af netværk, servere, administrationens pc’ere samt udvalgte applikationer for alle de tre lokationer. “Aftalen inkluderer også et ugentligt besøg af en konsulent fra IT Attention. Ud fra et økonomisk perspektiv betyder IT Attentions overtagelse af it-driften en besparelse for Biofos på omkring 60 procent i forhold til de tidligere aftaler. IT Attention monitorerer vores systemer 24/7/365, og slår alarm, hvis der opstår problemer, og så de kan blive løst,” siger Flemming Laursen.
  Læs mere her... Flemming Laursen BIOFOS
  5 / 5 stjerner
Vi taler sammen

Vi taler sammen

Laver en handlingsplan

Laver en handlingsplan

Arbejde udføres

Arbejde udføres

Vi laver opfølgning

Vi laver opfølgning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev