Exchange opgradering, hybrid og migration til Office 365

Anvender du stadig en gammel version af Microsoft Exchange?

Microsoft udvikler hele tiden deres E-mail platform, både on-prem og i deres Office 365 cloud. Der tilføjes hele tiden nye funktioner, bedre understøttelse for enheder, bedre performance og fejlrettelser. Det er derfor vigtigt jævnligt at opdatere sit miljø.

Det er op til dig om du ønsker at bevare din Exchange Server hjemme eller du kan se fordele ved at flytte til Exchange Online i Office 365. Vi betragter begge dele en opgradering og kan bistå med implementering af begge løsninger.

Opgradering af Exchange on-prem er en krævende proces og vil som ofte blive gennemført af kyndige konsulenter i et opgraderingsprojekt. Herunder beskrives hvordan sådan et projekt ser ud fra IT Attention.

Hele implementeringen foregår uden påvirkning af E-mail i nævneværdig grad.

Projektet kan gennemføres som en totalentreprise, hvor IT Attention står for hele forløbet eller som ”medbyg” hvor egen IT udfører delopgaver f.eks. flytning af postkasser.

Vælger du at flytte til Exchange On-line i Office 365, kræver det at organisationen er forbundet til Azure og brugerne i det lokale domæne er synkroniseret til Microsoft Cloud. Er dette ikke tilfældet kan IT Attention også hjælpe her, se under ”Integration on-prem AD og Office 365”.

Herefter afvikles projektet efter det tidligere beskrevne forløb, bortset fra at konfiguration foregår i Exchange Online og ikke på en lokal server. Også her kan projektet slutte med afvikling af den gamle Exchange server on-prem.

 • Opstartsmøde, hvor forløbet aftales med tidsplan og deltagere
 • Identificering af afhængigheder samt validering af domæne og nuværende Exchange Server
 • Installation og konfigurering af ny Windows Server med seneste Exchange version
 • Afprøvning af alle funktioner, herunder migration af test postkasse
 • Dokumentation af løsning samt assistance til backup/restore test
 • Flytning af alle postkasse, evt. Public Folders og systemroller
 • Ændring af indgående og udgående mail-flow
 • Afvikling af den gamle Exchange server

Referencer

 • "Hos CC Media havde vi brug for, at få en Cloud løsning, hvor alle medarbejdere kunne arbejde sammen og samtidig tilgå deres skrivebord i hele landet. Vi havde samtidig stor fokus på persondataforordningen. IT Attention tog sig kærligt af os fra første færd og viste virkelig en god service og sammensatte en pakke for os, der faktisk gjorde det nemmere og billigere for os end de løsninger vi havde i forvejen." Læs mere .... Camilla Bendixen www.cc-media.dk
  5 / 5 stjerner
 • “IT Attention løftede en tung opgave af vores skuldre. Opsætning af vores 120 arbejdsstationer hos Danske Fysioterapeuter ville have taget urimelig lang tid for os. IT Attention automatiserede processen, så den forløb på rekordtid. Undervejs i hele forløbet har de været meget flinke og hjælpsomme, når vi havde særlige ønsker. IT Attention sørgede for, at vi sparede 400 arbejdstimer og en masse besvær, så der er virkelig tale om en succeshistorie”. Læs mere her... Kim Sølvkjær - IT Koordinator Danske Fysioterapeuter
  5 / 5 stjerner
 • “For mange kokke fordærver maden, siger man. Det samme gælder også for it-leverandører. Det syntes man i hvert tilfælde hos Biofos, der havde outsourcet dele af deres it-drift til forskellige leverandører. Derfor besluttede man sig for at finde én leverandør, der kunne håndtere hele driften af virksomhedens it.

  EU-udbud

  Biofos valgte derfor at lade opgaven gå i EU-udbud. “Ud af de mange kvalificerede tilbud vi modtog, valgte vi at gå videre med IT Attention, fordi de havde den bedste løsning i forhold til de krav og behov, vi havde. Naturligvis kiggede vi også på prisen, og her var IT Attentions tilbud også yderst konkurrencedygtigt,” siger Flemming Laursen.

  IT Attention kommer hver uge

  IT Attention overtog driften af Biofos it-infrastruktur og udvalgte systemer ved årsskiftet 2017-18. Outsourcing aftalen inkluderer drift, sikkerhed, monitorering og support af netværk, servere, administrationens pc’ere samt udvalgte applikationer for alle de tre lokationer. “Aftalen inkluderer også et ugentligt besøg af en konsulent fra IT Attention. Ud fra et økonomisk perspektiv betyder IT Attentions overtagelse af it-driften en besparelse for Biofos på omkring 60 procent i forhold til de tidligere aftaler. IT Attention monitorerer vores systemer 24/7/365, og slår alarm, hvis der opstår problemer, og så de kan blive løst,” siger Flemming Laursen.
  Læs mere her... Flemming Laursen BIOFOS
  5 / 5 stjerner
Vi taler sammen

Vi taler sammen

Laver en handlingsplan

Laver en handlingsplan

Arbejde udføres

Arbejde udføres

Vi laver opfølgning

Vi laver opfølgning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev