Design og implementering af netværk

Netværk der er sikkert og enkelt

IT Attention er specialister i at rådgive, designe og implementere netværk for vores kunder. Siden 2002 har vi designet mange netværk og rådgivet kunder i forhold til, at få lavet enkle og driftssikre løsninger med primær fokus på Cisco produkter.

Vi har fokus på både sikkerhed, drift og økonomien og sikre os, at netværket både lever op til nutidens standarder, men også er fremtidssikret i forhold til både interne og nationale krav i alt fra core switch til slutbrugeren.

Vi er specialister i Cisco Wireless løsninger og har lavet mange små og større løsninger for vores kunder, hvor enkeltheden for tilgang af brugere har været i højsæde. Stabile løsninger hvor Access punkter skaber dækning overalt, og giver vores kunder og deres brugere den bedst mulige oplevelse.

Så ligegyldig hvor stor løsningen er, så er vi altid klar til at komme med en sikker og lang tids holdbar løsning, hvor vi tager vores kunder med hele vejen.
Dette sikrer en sund økonomi, og en løsning der ikke bare dækker de nuværende behov, men som også giver muligheder for at udvide og etablere nye muligheder.

Referencer

  • "Hos CC Media havde vi brug for, at få en Cloud løsning, hvor alle medarbejdere kunne arbejde sammen og samtidig tilgå deres skrivebord i hele landet. Vi havde samtidig stor fokus på persondataforordningen. IT Attention tog sig kærligt af os fra første færd og viste virkelig en god service og sammensatte en pakke for os, der faktisk gjorde det nemmere og billigere for os end de løsninger vi havde i forvejen." Læs mere .... Camilla Bendixen www.cc-media.dk
    5 / 5 stjerner
  • “IT Attention løftede en tung opgave af vores skuldre. Opsætning af vores 120 arbejdsstationer hos Danske Fysioterapeuter ville have taget urimelig lang tid for os. IT Attention automatiserede processen, så den forløb på rekordtid. Undervejs i hele forløbet har de været meget flinke og hjælpsomme, når vi havde særlige ønsker. IT Attention sørgede for, at vi sparede 400 arbejdstimer og en masse besvær, så der er virkelig tale om en succeshistorie”. Læs mere her... Kim Sølvkjær - IT Koordinator Danske Fysioterapeuter
    5 / 5 stjerner
Vi taler sammen

Vi taler sammen

Laver en handlingsplan

Laver en handlingsplan

Arbejde udføres

Arbejde udføres

Vi laver opfølgning

Vi laver opfølgning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev