Monitorering

Hvor mange nedbrud har I haft det sidste kvartal? Hvor stor en del af jeres serverkapacitet bruger I?

Monitorering er til dig, der ønsker at være på forkant med din it.

De fleste it-systemer er i dag sat op således, at ekstra enheder overtager ved nedbrud. Dette forhindrer datatab og sikrer høj driftssikkerhed, men manglende registrering af fejl i dit system kan føre til, at du kører videre med et defekt system.

Med vores monitorering opsamler vi data fra udvalgte enheder og services.

Der udarbejdes rapportering efter behov. Rapporten kan f.eks. indeholde markante stigninger i dit dataforbrug, som er relevant viden, hvis du skal budgettere med nye it-investeringer, inden manglende kapacitet medfører flaskehalse, der forhindrer optimal drift.

Abonnementets indhold:

24×7 monitorering af aftalte enheder og services.

Opsamler information om CPU, RAM, Diskforbrug og trafikmønstre.

Logger events og services status.

Keep-Alive vha. Ping, SMTP og http m.m.

Indsamlet data opbevares op til et år.

Vidste du at…

hos IT Attention har vi et professionelt driftcenter, hvor vores kunder får rådgivning og support og via vores monitoreringssystem er vi altid på forkant overfor vores kunder.

Vi taler sammen

Vi taler sammen

Laver en handlingsplan

Laver en handlingsplan

Arbejde udføres

Arbejde udføres

Vi drifter det

Vi drifter det

Referencer

 • "Hos CC Media havde vi brug for, at få en Cloud løsning, hvor alle medarbejdere kunne arbejde sammen og samtidig tilgå deres skrivebord i hele landet. Vi havde samtidig stor fokus på persondataforordningen. IT Attention tog sig kærligt af os fra første færd og viste virkelig en god service og sammensatte en pakke for os, der faktisk gjorde det nemmere og billigere for os end de løsninger vi havde i forvejen." Læs mere .... Camilla Bendixen www.cc-media.dk
  5 / 5 stjerner
 • “IT Attention løftede en tung opgave af vores skuldre. Opsætning af vores 120 arbejdsstationer hos Danske Fysioterapeuter ville have taget urimelig lang tid for os. IT Attention automatiserede processen, så den forløb på rekordtid. Undervejs i hele forløbet har de været meget flinke og hjælpsomme, når vi havde særlige ønsker. IT Attention sørgede for, at vi sparede 400 arbejdstimer og en masse besvær, så der er virkelig tale om en succeshistorie”. Læs mere her... Kim Sølvkjær - IT Koordinator Danske Fysioterapeuter
  5 / 5 stjerner
 • “For mange kokke fordærver maden, siger man. Det samme gælder også for it-leverandører. Det syntes man i hvert tilfælde hos Biofos, der havde outsourcet dele af deres it-drift til forskellige leverandører. Derfor besluttede man sig for at finde én leverandør, der kunne håndtere hele driften af virksomhedens it.

  EU-udbud

  Biofos valgte derfor at lade opgaven gå i EU-udbud. “Ud af de mange kvalificerede tilbud vi modtog, valgte vi at gå videre med IT Attention, fordi de havde den bedste løsning i forhold til de krav og behov, vi havde. Naturligvis kiggede vi også på prisen, og her var IT Attentions tilbud også yderst konkurrencedygtigt,” siger Flemming Laursen.

  IT Attention kommer hver uge

  IT Attention overtog driften af Biofos it-infrastruktur og udvalgte systemer ved årsskiftet 2017-18. Outsourcing aftalen inkluderer drift, sikkerhed, monitorering og support af netværk, servere, administrationens pc’ere samt udvalgte applikationer for alle de tre lokationer. “Aftalen inkluderer også et ugentligt besøg af en konsulent fra IT Attention. Ud fra et økonomisk perspektiv betyder IT Attentions overtagelse af it-driften en besparelse for Biofos på omkring 60 procent i forhold til de tidligere aftaler. IT Attention monitorerer vores systemer 24/7/365, og slår alarm, hvis der opstår problemer, og så de kan blive løst,” siger Flemming Laursen.
  Læs mere her... Flemming Laursen BIOFOS
  5 / 5 stjerner
Tilmeld dig vores nyhedsbrev