Driftskonsulent

Lad os sørge for din IT, så du kan fokusere på din forretning

Dette driftsabonnement er til dig, der ønsker effektive procedurer omkring din it-drift, samtidig med, at du udnytter dine ressourcer, hvor det giver mening, meromsætning og merværdi.

Du kan på fast aftalte tidspunkter have vores ekspertise til rådighed i din virksomhed i det omfang du ønsker.

Vi giver dig en driftskonsulent, som med kendskab til din forretning og dine systemer, tager hånd om administrative it-opgaver, vedligehold og optimering af driften. Det gælder på såvel system- som brugerniveau.

Vi er eksperter på en lang række områder, og du kan derfor med fordel melde opgavernes art ind i forvejen, så garanterer vi, at du får vores bedste mand på sagen.

Desuden får du adgang til vores online helpdesk, som giver dig mulighed for at kunne rapportere om uregelmæssigheder 24/7. Telefonisk support er også en mulighed

Det får du

Erfarne konsulenter.

Fjernsupport fra IT Attention.

Overtager daglige driftopgaver, der er ressourcetunge.

Support og drift fra vores professionelle driftskonsulenter.

Vidste du at…

Vores driftskonsulenter løser mere end 90 procent af kundernes udfordringer inden for en time.

Vi taler sammen

Vi taler sammen

Laver en handlingsplan

Laver en handlingsplan

Arbejde udføres

Arbejde udføres

Vi drifter det

Vi drifter det

Referencer

 • "Hos CC Media havde vi brug for, at få en Cloud løsning, hvor alle medarbejdere kunne arbejde sammen og samtidig tilgå deres skrivebord i hele landet. Vi havde samtidig stor fokus på persondataforordningen. IT Attention tog sig kærligt af os fra første færd og viste virkelig en god service og sammensatte en pakke for os, der faktisk gjorde det nemmere og billigere for os end de løsninger vi havde i forvejen." Læs mere .... Camilla Bendixen www.cc-media.dk
  5 / 5 stjerner
 • “IT Attention løftede en tung opgave af vores skuldre. Opsætning af vores 120 arbejdsstationer hos Danske Fysioterapeuter ville have taget urimelig lang tid for os. IT Attention automatiserede processen, så den forløb på rekordtid. Undervejs i hele forløbet har de været meget flinke og hjælpsomme, når vi havde særlige ønsker. IT Attention sørgede for, at vi sparede 400 arbejdstimer og en masse besvær, så der er virkelig tale om en succeshistorie”. Læs mere her... Kim Sølvkjær - IT Koordinator Danske Fysioterapeuter
  5 / 5 stjerner
 • “For mange kokke fordærver maden, siger man. Det samme gælder også for it-leverandører. Det syntes man i hvert tilfælde hos Biofos, der havde outsourcet dele af deres it-drift til forskellige leverandører. Derfor besluttede man sig for at finde én leverandør, der kunne håndtere hele driften af virksomhedens it.

  EU-udbud

  Biofos valgte derfor at lade opgaven gå i EU-udbud. “Ud af de mange kvalificerede tilbud vi modtog, valgte vi at gå videre med IT Attention, fordi de havde den bedste løsning i forhold til de krav og behov, vi havde. Naturligvis kiggede vi også på prisen, og her var IT Attentions tilbud også yderst konkurrencedygtigt,” siger Flemming Laursen.

  IT Attention kommer hver uge

  IT Attention overtog driften af Biofos it-infrastruktur og udvalgte systemer ved årsskiftet 2017-18. Outsourcing aftalen inkluderer drift, sikkerhed, monitorering og support af netværk, servere, administrationens pc’ere samt udvalgte applikationer for alle de tre lokationer. “Aftalen inkluderer også et ugentligt besøg af en konsulent fra IT Attention. Ud fra et økonomisk perspektiv betyder IT Attentions overtagelse af it-driften en besparelse for Biofos på omkring 60 procent i forhold til de tidligere aftaler. IT Attention monitorerer vores systemer 24/7/365, og slår alarm, hvis der opstår problemer, og så de kan blive løst,” siger Flemming Laursen.
  Læs mere her... Flemming Laursen BIOFOS
  5 / 5 stjerner
Tilmeld dig vores nyhedsbrev