Drift

Brug tiden på dine kunder
så drifter vi din it

Vores driftsabonnementer er en mulighed for dig, der kan se ideen i at frigøre kostbare ressourcer fra it-drift og bruge tiden på det, I er bedst til.

Vi tilbyder en række abonnementsydelser, der dækker vedligehold, service og overvågning af dine systemer, så du er sikker på optimal drift for færrest penge.

Vi tager ansvaret for din it-drift og giver dig vores fulde opmærksomhed. Det giver dig masser af fordele, færre bekymringer samt faste it-budgetter, og selvfølgelig mere tid til det du lever og ånder for.

Vi tilbyder drift af følgende:

 • Arbejdsplads
 • Firewall
 • Server
 • Netværk
 • Monitorering
 • Driftskonsulent

Derudover følger vi producentens opdateringer og sørger for, at de krævede opdateringer udføres i de aftalte servicevinduer.

Vi drifter eksempelvis Cisco Firewall, backup, antivirus, Microsoft Exchange, netværk med switche ol., Windows Servere, Microsoft Backoffice, til hele din infrastruktur.

Se mere om vores drift her:

arbejdsplads-small
Arbejdsplads
monitorering
Monitorering
driftkonsulent-small
Driftkonsulent
firewall
Firewall
office365
Office365
netværk
Netværk
azure
Azure

Referencer

 • "Hos CC Media havde vi brug for, at få en Cloud løsning, hvor alle medarbejdere kunne arbejde sammen og samtidig tilgå deres skrivebord i hele landet. Vi havde samtidig stor fokus på persondataforordningen. IT Attention tog sig kærligt af os fra første færd og viste virkelig en god service og sammensatte en pakke for os, der faktisk gjorde det nemmere og billigere for os end de løsninger vi havde i forvejen." Læs mere .... Camilla Bendixen www.cc-media.dk
  5 / 5 stjerner
 • “IT Attention løftede en tung opgave af vores skuldre. Opsætning af vores 120 arbejdsstationer hos Danske Fysioterapeuter ville have taget urimelig lang tid for os. IT Attention automatiserede processen, så den forløb på rekordtid. Undervejs i hele forløbet har de været meget flinke og hjælpsomme, når vi havde særlige ønsker. IT Attention sørgede for, at vi sparede 400 arbejdstimer og en masse besvær, så der er virkelig tale om en succeshistorie”. Læs mere her... Kim Sølvkjær - IT Koordinator Danske Fysioterapeuter
  5 / 5 stjerner
 • “For mange kokke fordærver maden, siger man. Det samme gælder også for it-leverandører. Det syntes man i hvert tilfælde hos Biofos, der havde outsourcet dele af deres it-drift til forskellige leverandører. Derfor besluttede man sig for at finde én leverandør, der kunne håndtere hele driften af virksomhedens it.

  EU-udbud

  Biofos valgte derfor at lade opgaven gå i EU-udbud. “Ud af de mange kvalificerede tilbud vi modtog, valgte vi at gå videre med IT Attention, fordi de havde den bedste løsning i forhold til de krav og behov, vi havde. Naturligvis kiggede vi også på prisen, og her var IT Attentions tilbud også yderst konkurrencedygtigt,” siger Flemming Laursen.

  IT Attention kommer hver uge

  IT Attention overtog driften af Biofos it-infrastruktur og udvalgte systemer ved årsskiftet 2017-18. Outsourcing aftalen inkluderer drift, sikkerhed, monitorering og support af netværk, servere, administrationens pc’ere samt udvalgte applikationer for alle de tre lokationer. “Aftalen inkluderer også et ugentligt besøg af en konsulent fra IT Attention. Ud fra et økonomisk perspektiv betyder IT Attentions overtagelse af it-driften en besparelse for Biofos på omkring 60 procent i forhold til de tidligere aftaler. IT Attention monitorerer vores systemer 24/7/365, og slår alarm, hvis der opstår problemer, og så de kan blive løst,” siger Flemming Laursen.
  Læs mere her... Flemming Laursen BIOFOS
  5 / 5 stjerner
Tilmeld dig vores nyhedsbrev