Private Cloud

Få egen infrastruktur og servermiljø uden besværligheder

Private Cloud er løsningen til dig, som af forskellige årsager har brug for din  egen ø. Vi placerer din ø i det miljø der passer bedst til din løsning, hvad enten det i vores datacenter, azure eller hos Amazon.

Måske kræver følsomme data i din forretning særlige sikkerhedshensyn i dine it-systemer.

Måske er jeres organisation opbygget således, at separate opkoblinger til andre lokaliteter er nødvendige, eller måske opererer I med komplekse forretningsspecifikke it-systemer.

Med dette abonnement, har du fuld frihed til at skræddersy din løsning, så den opfylder præcis dine behov, uden at skulle tage hensyn til, hvorvidt dine programmer passer ind i de overordnede rammer for et fælles servermiljø.

Du får dit eget professionelle datacenter, hvor vores erfarne driftsteam sørger for bl.a. overvågning, backup og antivirus af dine it-systemer, uden at du skal binde kapital i hardware og software.

Det får du

Fleksibel og enkel IT, der passer til dine behov.

En kendt pris på omkostninger til hardware, licenser og drift.

Professionelt datacenter.

Driftskonsulenter der løbende vedligeholder systemerne

Monitorering, backup og antivirus på alle enheder.

Vidste du at…

Med Private Cloud giver vi dig en fleksibel og enkel it, der passer til dine behov her og nu.

Så slipper du for at tænke på hardware-investeringer, nedbrud eller datasikkerhed.

Vi taler sammen

Vi taler sammen

Laver en handlingsplan

Laver en handlingsplan

Arbejde udføres

Arbejde udføres

Vi drifter det

Vi drifter det

Referencer

  • "Hos CC Media havde vi brug for, at få en Cloud løsning, hvor alle medarbejdere kunne arbejde sammen og samtidig tilgå deres skrivebord i hele landet. Vi havde samtidig stor fokus på persondataforordningen. IT Attention tog sig kærligt af os fra første færd og viste virkelig en god service og sammensatte en pakke for os, der faktisk gjorde det nemmere og billigere for os end de løsninger vi havde i forvejen." Læs mere .... Camilla Bendixen www.cc-media.dk
    5 / 5 stjerner
  • “IT Attention løftede en tung opgave af vores skuldre. Opsætning af vores 120 arbejdsstationer hos Danske Fysioterapeuter ville have taget urimelig lang tid for os. IT Attention automatiserede processen, så den forløb på rekordtid. Undervejs i hele forløbet har de været meget flinke og hjælpsomme, når vi havde særlige ønsker. IT Attention sørgede for, at vi sparede 400 arbejdstimer og en masse besvær, så der er virkelig tale om en succeshistorie”. Læs mere her... Kim Sølvkjær - IT Koordinator Danske Fysioterapeuter
    5 / 5 stjerner
Tilmeld dig vores nyhedsbrev