Office365

En løsning, der passer til alle

Office 365 plus er løsningen til dig, der primært bruger Microsoft Office i din virksomhed og kun har meget begrænset brug for individuelt tilpassede løsninger med forretningsspecifikke og komplekse programmer.

Til dig, der ordner det meste selv og derfor kun har tid til nem og effektiv it med faste budgetter. Og til dig, der har brug for hurtige svar på dine spørgsmål – på dansk.

Du får alle de ydelser, som Microsoft Office 365 tilbyder og mere oveni. Du kan arbejde overalt og tilgå din kontorpakke, e-mail og kalender fra alle platforme – blot du har internetadgang.

Får du brug for hjælp, ringer du til vores dansktalende support og får fat i en af vores servicefolk, der sidder parat til at hjælpe dig.

Under opstarten hjælper vi dig med opsætning og flytning af data til skyen.

Abonnementet kan også indeholde en tekniker, som på faste dage vedligeholder arbejdspladser og printere, og assisterer brugerne ved problemer.

Det får du

Microsoft Office programmer.

Sikker lagerplads med Onedrive.

Arbejde i grupper med Microsoft Teams.

Del din data med Sharepoint.

Vidste du at…

hos IT Attention er vi med dig helt fra den rådgivende del, til implementeringen af Office365, og til drift/vedligeholdelse med vores professionelle driftsfolk.

Vi taler sammen

Vi taler sammen

Laver en handlingsplan

Laver en handlingsplan

Arbejde udføres

Arbejde udføres

Vi drifter det

Vi drifter det

Referencer

  • "Hos CC Media havde vi brug for, at få en Cloud løsning, hvor alle medarbejdere kunne arbejde sammen og samtidig tilgå deres skrivebord i hele landet. Vi havde samtidig stor fokus på persondataforordningen. IT Attention tog sig kærligt af os fra første færd og viste virkelig en god service og sammensatte en pakke for os, der faktisk gjorde det nemmere og billigere for os end de løsninger vi havde i forvejen." Læs mere .... Camilla Bendixen www.cc-media.dk
    5 / 5 stjerner
  • “IT Attention løftede en tung opgave af vores skuldre. Opsætning af vores 120 arbejdsstationer hos Danske Fysioterapeuter ville have taget urimelig lang tid for os. IT Attention automatiserede processen, så den forløb på rekordtid. Undervejs i hele forløbet har de været meget flinke og hjælpsomme, når vi havde særlige ønsker. IT Attention sørgede for, at vi sparede 400 arbejdstimer og en masse besvær, så der er virkelig tale om en succeshistorie”. Læs mere her... Kim Sølvkjær - IT Koordinator Danske Fysioterapeuter
    5 / 5 stjerner
Tilmeld dig vores nyhedsbrev