Skrivebord i skyen

Tilgå din data og dokumenter overalt i verden

”Skrivebord i skyen” er til dig, der ønsker at være fleksibel og altid have adgang til din arbejdsplads, uanset hvor i verden du befinder dig.

Vi har gjort det hårde arbejde og giver dig din private del af vores veletablerede miljø. Det betyder, at du sparer omkostningerne ved lokal drift og slipper for at bekymre dig om fx datasikkerhed og vedligehold.

Med ”skrivebord i skyen” får du dit eget fjernskrivebord, med fuld Office pakke, samt muligheden for at afvikle dine egne programmer.

Hvis du er på kundebesøg, på rejse eller bare derhjemme, kan du udskrive lokalt eller på kontorets printere.

Med dette abonnement, får du det bedste fra vores verden, tilsat det ekstra fra din egen, der gør løsningen, bliver lige efter dit hoved.

Det får du

Hostet fjernskrivebord med antivirus.

Datadrev med backup (10GB/pr bruger).

Microsoft Office365 eller Office Pro til din E-mail.

Mulighed for egne forretningsapplikationer.

Mulighed for 2-factor validering.

Vidste du at…

med en løsning fra IT Attention kan du altid tilgå dit skrivebord. Det eneste det kræver er en dataforbindelse. Det er enkelt, nemt og sikkert.

Vi taler sammen

Vi taler sammen

Laver en handlingsplan

Laver en handlingsplan

Arbejde udføres

Arbejde udføres

Vi drifter det

Vi drifter det

Referencer

  • "Hos CC Media havde vi brug for, at få en Cloud løsning, hvor alle medarbejdere kunne arbejde sammen og samtidig tilgå deres skrivebord i hele landet. Vi havde samtidig stor fokus på persondataforordningen. IT Attention tog sig kærligt af os fra første færd og viste virkelig en god service og sammensatte en pakke for os, der faktisk gjorde det nemmere og billigere for os end de løsninger vi havde i forvejen." Læs mere .... Camilla Bendixen www.cc-media.dk
    5 / 5 stjerner
  • “IT Attention løftede en tung opgave af vores skuldre. Opsætning af vores 120 arbejdsstationer hos Danske Fysioterapeuter ville have taget urimelig lang tid for os. IT Attention automatiserede processen, så den forløb på rekordtid. Undervejs i hele forløbet har de været meget flinke og hjælpsomme, når vi havde særlige ønsker. IT Attention sørgede for, at vi sparede 400 arbejdstimer og en masse besvær, så der er virkelig tale om en succeshistorie”. Læs mere her... Kim Sølvkjær - IT Koordinator Danske Fysioterapeuter
    5 / 5 stjerner
Tilmeld dig vores nyhedsbrev