Backup

Skab sikkerhed for dine ting ryger i skyen

Hver eneste dag flyttes tusindvis af data rundt og backup er ikke altid det, man først tænker på. Virksomheder har tit sårbar data liggende direkte på enheder og hvis de går i stykker mister man både vital data for virksomheden, samt værdifuld tid for, at genskabe dataen.

Hos IT Attention rådgiver vi vores kunder i den bedste backup løsning og sørger for, at de altid er opdateret med den nyeste software til, at kunne tage backup af deres kritiske programmer og data.

Vi sikre både remote backup af jeres datacenter til privat backup med tilhørende driftstøtte. Vi laver end user backup, så vi beskytter slutbrugeren og vi laver backup på både Veeam Cloud løsninger og Office 365.

Vores løsninger er fleksible og skalerbare og dette gør, at man som virksomhed  altid ved hvad man har af økonomiske omkostninger.

Det får du

Skalerbar backup løsning

Professionelt driftcenter, der yder support

Fast økonomi, så man kender udgifterne

Rådgivning omkring bedste muligheder

Gennemgang af virksomhedens sikkerhed

Vidste du at…

IT Attention hjælper mange af sine kunder med, at skabe et trygt arbejdsmiljø i driftløsninger, hvor vi sikre vores kunders data med automatisk opdateringer og backup.

Vi taler sammen

Vi taler sammen

Laver en handlingsplan

Laver en handlingsplan

Arbejde udføres

Arbejde udføres

Vi drifter det

Vi drifter det

Referencer

  • "Hos CC Media havde vi brug for, at få en Cloud løsning, hvor alle medarbejdere kunne arbejde sammen og samtidig tilgå deres skrivebord i hele landet. Vi havde samtidig stor fokus på persondataforordningen. IT Attention tog sig kærligt af os fra første færd og viste virkelig en god service og sammensatte en pakke for os, der faktisk gjorde det nemmere og billigere for os end de løsninger vi havde i forvejen." Læs mere .... Camilla Bendixen www.cc-media.dk
    5 / 5 stjerner
  • “IT Attention løftede en tung opgave af vores skuldre. Opsætning af vores 120 arbejdsstationer hos Danske Fysioterapeuter ville have taget urimelig lang tid for os. IT Attention automatiserede processen, så den forløb på rekordtid. Undervejs i hele forløbet har de været meget flinke og hjælpsomme, når vi havde særlige ønsker. IT Attention sørgede for, at vi sparede 400 arbejdstimer og en masse besvær, så der er virkelig tale om en succeshistorie”. Læs mere her... Kim Sølvkjær - IT Koordinator Danske Fysioterapeuter
    5 / 5 stjerner
Tilmeld dig vores nyhedsbrev