Kompetencer

Vi skræddersyr unikke løsninger
til kundens behov.

Vi er specialister i at lytte til dig, forstå din forretning, rådgive og implementere dine it-løsninger.

Tryghed til at skabe ekstraordinære resultater.

Her, nu og i fremtiden.

Når du samarbejder med vores konsulenter, hjælper vi dig med at træffe de rigtige valg omkring netværk, serverkapacitet, sikkerhed, virtuelle løsninger og klientløsninger. Det gælder, hvad enten du bygger videre på eksisterende systemer eller starter forfra med nyt.

Det vigtigste for os er, at de it-investeringer du foretager giver dig noget ekstra. Ekstra ressourcer, ekstraordinære resultater og det ekstra, der bringer din forretning helt i front.

Se mere her om nogle af vores kompetencer:

Design og implementering af netværk
Design og implementering af netværk
internetsikkerhed
Internetsikkerhed
Opgradering af Vmware vSphere
Opgradering af Vmware vSphere
opgradering-af-ms-active-directory
Opgradering af MS Active Directory
Opgradering af on prem Exchange
Exchange opgradering, hybrid og migration af Officee 365
Integration on-prem AD og Office 365
Integration on-prem AD og Office 365
Rådgivning og sparring
Rådgivning og sparring
sundhedstjek
Sundhedstjek

Referencer

 • "Hos CC Media havde vi brug for, at få en Cloud løsning, hvor alle medarbejdere kunne arbejde sammen og samtidig tilgå deres skrivebord i hele landet. Vi havde samtidig stor fokus på persondataforordningen. IT Attention tog sig kærligt af os fra første færd og viste virkelig en god service og sammensatte en pakke for os, der faktisk gjorde det nemmere og billigere for os end de løsninger vi havde i forvejen." Læs mere .... Camilla Bendixen www.cc-media.dk
  5 / 5 stjerner
 • “IT Attention løftede en tung opgave af vores skuldre. Opsætning af vores 120 arbejdsstationer hos Danske Fysioterapeuter ville have taget urimelig lang tid for os. IT Attention automatiserede processen, så den forløb på rekordtid. Undervejs i hele forløbet har de været meget flinke og hjælpsomme, når vi havde særlige ønsker. IT Attention sørgede for, at vi sparede 400 arbejdstimer og en masse besvær, så der er virkelig tale om en succeshistorie”. Læs mere her... Kim Sølvkjær - IT Koordinator Danske Fysioterapeuter
  5 / 5 stjerner
 • “For mange kokke fordærver maden, siger man. Det samme gælder også for it-leverandører. Det syntes man i hvert tilfælde hos Biofos, der havde outsourcet dele af deres it-drift til forskellige leverandører. Derfor besluttede man sig for at finde én leverandør, der kunne håndtere hele driften af virksomhedens it.

  EU-udbud

  Biofos valgte derfor at lade opgaven gå i EU-udbud. “Ud af de mange kvalificerede tilbud vi modtog, valgte vi at gå videre med IT Attention, fordi de havde den bedste løsning i forhold til de krav og behov, vi havde. Naturligvis kiggede vi også på prisen, og her var IT Attentions tilbud også yderst konkurrencedygtigt,” siger Flemming Laursen.

  IT Attention kommer hver uge

  IT Attention overtog driften af Biofos it-infrastruktur og udvalgte systemer ved årsskiftet 2017-18. Outsourcing aftalen inkluderer drift, sikkerhed, monitorering og support af netværk, servere, administrationens pc’ere samt udvalgte applikationer for alle de tre lokationer. “Aftalen inkluderer også et ugentligt besøg af en konsulent fra IT Attention. Ud fra et økonomisk perspektiv betyder IT Attentions overtagelse af it-driften en besparelse for Biofos på omkring 60 procent i forhold til de tidligere aftaler. IT Attention monitorerer vores systemer 24/7/365, og slår alarm, hvis der opstår problemer, og så de kan blive løst,” siger Flemming Laursen.
  Læs mere her... Flemming Laursen BIOFOS
  5 / 5 stjerner
Vi taler sammen

Vi taler sammen

Laver en handlingsplan

Laver en handlingsplan

Arbejde udføres

Arbejde udføres

Vi laver opfølgning

Vi laver opfølgning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev